Főoldal » Oktatás » Tanfolyamok
Tanfolyamok
CMAS *, alapfokú búvár tanfolyam
Beiratkozhatsz, ha elmúltál 14 éves, tudsz úszni és kellő vízbiztonsággal rendelkezel. Ezen a tanfolyamon az alapos elméleti képzés mellett uszodában 4 m-es vízben, majd egy tavon, vagy tengeren ismerkedsz meg a szabadmerülés és a légzőkészülékes merülés alapjaival. A tanfolyamot elméleti és gyakorlati vizsga zárja. A sikeres vizsga után CMAS 1* nemzetközi búvárkártyát kapsz. Ennek birtokában a világ bármely búvár bázisán merülhetsz 18 méteres mélységig részt vehetsz az Amphora által szervezett hazai és tengeri búvártúrákon, beiratkozhatsz haladó tanfolyamra.

CMAS **, középfokú, haladó búvár tanfolyam
A tanfolyami jelentkezéshez nemzetközileg elismert alapfokú minősítéssel kell rendelkezned, és ennek megszerzése után legalább 20 nyílt vízi merülést kell igazolnod. A tanfolyamon a résztvevők korábban megszerzett tudásukat mélyítik el kiegészítve többek között merülésszervezéssel, víz alatti fotózással és elsősegély-nyújtással. A merülések már nagyobb mélységbe történnek, melyek során az elsődleges cél a merülési rutin megszerzése.
A két csillagos búvár azonos minősítésű társával vagy merülésvezetővel önállóan merülhet.

CMAS ***, merülésvezető búvár tanfolyam
A tanfolyami jelentkezéshez nemzetközileg elismert haladó búvár minősítéssel kell rendelkezned melynek megszerzése után legalább 40 nyílt vizi merülést kell igazolnod, ebből 20-nak 35 méter alatti merülésnek kell lennie. A tanfolyamon merülésszervezést, merülésvezetést, hajózási és navigációs ismereteket sajátítasz el.
A gyakorlati oktatás során több búvárból álló csoport vezetését végzed.
Három csillagos búvárként valamennyi nemzetközi minősítéssel rendelkező búvárral önállóan merülhetsz és merülésüket vezetheted, valamint búvároktatásban is részt vehetsz.

Amennyiben nem múltál el 14 éves, de idősebb vagy, mint 8, és biztonsággal le tudsz úszni 25 métert bármilyen úszásnemben, akkor részt vehetsz a CMAS gyermekbúvár tanfolyamokon, amiket kifejezetten gyerekeknek állítottak össze.

CMAS Gyermekbúvár - BRONZ
8-10 éves korig

CMAS Gyermekbúvár - EZÜST
10-12 éves korig

CMAS Gyermekbúvár - ARANY
12-14 éves korig

Az első lépés a technikai búvárkodás felé.
Nitrox tanfolyamok:

CMAS Nitrox búvár
40%-os oxigén tartalomig.

CMAS Haladó Nitrox búvár
Nitrox használata dekompressziós gázként.

Jelentkezés:
Meixner Zsoltnál - Email: meixnerzsolt(kukac)gmail.com
Surányi Zsoltnál - Email: suranyi.zsolt(kukac)t-online.hu

Személyesen:
Amphora Búvár Klub kedden 18-19 óráig és csütörtökön 20-21 óráig
H-1027 Budapest Varsányi Irén u.33/b.
Eseménynaptár
H K S C P S V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Partnerek:
© 2009 Amphora Búvár Klub · Fejlesztő: Net-Tech
1027 Budapest, Varsányi Irén utca 33/b.